Kyjevský medovník dort

Laskonka s vlašskými ořechy - malý, střední i největší dort nákup zde
 
 
V našich krajích unikátní a ojedinělý, skládaný z několika speciálních vrstev.  Piškotový korpus dodává jemnost a laskonka s vlašskými ořechy přináší specifickou chuť, která v kombinaci s jemným vanilkovým krémem dodává ojedinělou chuť Kyjevskému dortu. Ručně vyráběný dort je bez chemických konzervantů a dle potravinářství je jeho náplň označována jen jako lehce tuková. Neztratí se na žádné slavnostní tabuli.
 
Skladujte při teplotě od 2°C do 8°C, po otevření spotřebujte do 5 dnů. Složení
Krémová náplň 57 %
Mléko
Částečně ztužený palmový tuk
Cukr
Zahuštěné slazené plnotučné mléko
Mléko
Cukr
Pšeničná mouka
Cukr vanilinový
Korpus 43 %
Pšeničná mouka
Cukr
Vejce
Kysané podmáslí
Částečně ztužený palmový tuk
Jádra vlašských ořechů 5.3 %
Kokosová moučka
Med 1.7 %
Kypřící prášek
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Skořápkové plody
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1648 kJ/394 kcal
Tuky 21 g
z toho nasycené mastné kyseliny 11 g
Sacharidy 46 g
z toho cukry 29 g
Bílkoviny 5.8 g
Sůl 0.63 g
Vláknina g
Laskonka s vlašskými ořechy - malý, střední i největší dort nákup zde
 
 
V našich krajích unikátní a ojedinělý, skládaný z několika speciálních vrstev.  Piškotový korpus dodává jemnost a laskonka s vlašskými ořechy přináší specifickou chuť, která v kombinaci s jemným vanilkovým krémem dodává ojedinělou chuť Kyjevskému dortu. Ručně vyráběný dort je bez chemických konzervantů a dle potravinářství je jeho náplň označována jen jako lehce tuková. Neztratí se na žádné oslavě, na žádné party, na žádné domácí i firemní slavnostní tabuli.
 
Skladujte při teplotě od 2°C do 8°C, po otevření spotřebujte do 5 dnů. Složení
Krémová náplň 57 %
Mléko
Částečně ztužený palmový tuk
Cukr
Zahuštěné slazené plnotučné mléko
Mléko
Cukr
Pšeničná mouka
Cukr vanilinový
Korpus 43 %
Pšeničná mouka
Cukr
Vejce
Kysané podmáslí
Částečně ztužený palmový tuk
Jádra vlašských ořechů 5.3 %
Kokosová moučka
Med 1.7 %
Kypřící prášek
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Skořápkové plody
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1648 kJ/394 kcal
Tuky 21 g
z toho nasycené mastné kyseliny 11 g
Sacharidy 46 g
z toho cukry 29 g
Bílkoviny 5.8 g
Sůl 0.63 g
Vláknina g

Klasický medový dort s velkým obsahem medu a jemným krémem. Je ojedinělý pro svůj oblíbený tvar a jemnou podmanivou medovou chuť, která zasáhne všechny chuťové buňky. Díky velmi snadnému porcování se hodí pro jakoukoliv příležitost. Velmi oblíbený a populární cukrářský výrobek s náplní lehkou tukovou. Ruční výroba bez chemických konzervantů. Doba trvanlivosti 30 dnů při teplotě +2°C až +8°C. Balení do kvalitní 6 hranné krabice, která je pokrytá laminovou folií. ta chrání medový dort proti vlhkosti z chladících prostor. Složení: Mléko, pšeničná mouka, cukr, částečně ztužený palmový tuk, vejce, zahuštěné slazené plnotučné mléko (mléko, cukr), med 5%, kypřicí látka: uhličitany sodné.  Skladujte při teplotě od 2°C do 8°C, po otevření spotřebujte do 5 dnů.

Kyjevský medový dort  - osobní odběr zde v domě. prodejna podle Gusta Praha 1 zdarma

Kontaktujte nás